Nexstar Evolution 6 Se fuld størrelse

Nexstar Evolution 6

Nexstar Evolution er det perfekte teleskop til dig som vil have fuld automatik, høj ydelse og direkte fjernstyring via computer eller smartphone. Det er ikke nødvendigt med forkundskaber i astronomi. Opstil teleskopet et stabilt sted - ret det mod 3 valgfri stjerner på himlen og det er klar til brug. 

Nexstar Evolution er også et udmærket teleskop hvis du har interesse i astrofotografering.

Nexstar Evolution har integreret Wi-Fi. Dette betyder at du ikke behøver håndkontrollen - men kan navigere til objekter på himlen ved hjælp af din smartphone eller computer. Tilslut din enhed til NexStar Evolutions trådløse netværk og udforsk universet med app'en "Celestron SkyPortal" eller gerne "Sky Safari" for Ios og Android.

Med app'ens indbyggede stjernekort ser du himlen i realtid eller du kan få en liste over himmelobjekter som er synlige der hvor du er. Med "Sky Align" indbygget i den mobile app er du klar til at observere på få minutter. 

Er du interesseret i astrofotografering er NexStar Evolution en udmærket og prisvenlig måde at komme igang. Teleskopet er det eneste gaffelmonterede i sin prisklasse som har "worm gear" og forbedrede motorer. NexStar Evolutions tracking er så imponerende at du kan tage billeder af Orion-tågen ved at montere dit DSLR-kamera, exponere og lad teleskopet gøre resten. NexStar Evolution kan også monteres med en "wedge" for ekstra lange exponeringer og dermed nå de mere lyssvagge objekter

Teleskopet er et  Schmidt-Cassegrain og med StarBright XLT coating giver det skarpe og lysstærke billeder, hvilket er en fordel for visuelle observationer og ved astrofotografering

NexStar Evolution har 4 AUX-porte. Der medfølger en NexStar håndkontrol (hvilken ikke er nødvendig - hvis du bruger mobil-app'en), StarPointer søger, 2 okularer, 1.25" diagonal, netadapter.

Flere detaljer

C12090

Objektivdiameter150mm
Brændviddef/1500  f/10
Okularer, 1.25"13mm(115x) 40mm (37x)
Højeste brugbare forstørrelse354x
SøgerStarpointer
Tubus længde40,6 cm
Samlet vægt16 kg