Kategorier

Celestron Nexstar 5SE Se fuld størrelse

Celestron Nexstar 5SE

Nexstar 5SE er det ideelle teleskop til astronomiske observationer samt fotografering af objekter. Teleskopet har en samlet vægt på 12,5 kg og er dermed ultra transportabel. Teleskopet har selvfølgelig Celestrons kendte StarBright XLT coating. Nexstar 5SE samler mere end 56% mere lys end en 4" model 

Nexstar 5SE har en direkte kamera tilslutning,som giver dig mulighed for at tage en række tidsbestemte billeder med dit SLR kamera, hvilket gør det muligst at tage kort-eksponeringbilleder.
 
 
Nexstar 5SE har alle de samme funktioner som Celestrons’s mere avancerede GOTO teleskoper., bl.a. den revolutionerende SkyAlign ™ indstilling, en guidet tur på himmelen, en database med næsten 40.000 himmelobjekter og en brugervenlig håndcontrol.


Uanset om du er en erfaren astronom på udkig efter et transportablet og handy teleskop med avancerede funktioner, eller lige du lige er startet på dit astronomiske eventyr så vil NexStar SE hjælpe dig til at komme nærmere.
 
 Alle NexStar SE indeholder en version af The Sky ® Level 1 Planetarium software til at udforske universet med på din pc og udskrive brugerdefinerede stjerne diagrammer af himlen

Flere detaljer

C11036

Objektivdiameter125mm
Brændvidde f/1250 f/10
Okularer, 1.25"25mm(50x)
Højeste brugbare forstørrelse300x
SøgerStarpointer
Software"The Sky" level one - cd rom
Database håndkontrolknap 40.000 objekter
Samlet Vægt

12,5 kg