Kategorier

Celestron Skyportal Wifi Se fuld størrelse

Celestron Skyportal Wifi

Celestron Skyportal Wi-Fi modul - justerer og styrer dit teleskop trådløst vha smartphone eller tablet - gratis SkyPortal app til IOS og android-enheder.

Tryk på et himmel-objekt, som du ser på himlen for at identificere det .  Tryk igen og dit teleskop styrer til objektet, og centrer det perfekt i okularet.

Udforsk 100.000 objekter i SkyPortals database. Mens du observerer, ser billeder og lytter til audio beskrivelser for hundreder af de mest populære genstande, herunder planeterne, Orion Nebula, Hercules Kuglehoben stjernehob og flere.

Sky Tour-funktion udarbejder en liste over alle de bedste stjerner, galakser og stjernetåger, der er at se baseret på dine nøjagtige tidspunkter og sted.

WiFi-modul er kompatibel med alle aktuelle Celestron datastyrede teleskoper.  Enheden kræver ikke batterier eller ekstern strømforsyning.

Celestron innovative nye SkyQ Link WiFi-modul tager teknologien bag SkyQ app endnu længere ved at aktivere en trådløs kontrol for de fleste datastyrede Celestron teleskoper.

Features:
• Komplet trådløs kontrol over dit Celestron teleskop 
• Alignment - foregår trådløst med din iPhone, iPad eller PC. 
• Planetarium interface - Klik på et element, der vises på SkyQ Sky view skærm og dit teleskop er rettet umiddelbart til objektet 
• Sky Tour - Opretter en liste over de øverste stjerner, galakser og stjernetåger, der kan ses gennem dit teleskop 
• Kræver ingen batterier 
• Fungerer med NexRemote - Kræver den nyeste version af NexRemote og SkyQLink PC Installer 

SkyQ Link fungerer med følgende monteringer:

Advanced VX
CG-5 (requires compatible cable)
CGE Pro
CGEM
CGEM DX
CPC
LCM
NexStar Evolution
NexStar SLT
NexStar SE
SkyProdigy (no automatic alignment)

C93973